Personvernvilkår

Sist oppdatert: 05.09.2018

1.0. Hvem vi er

Havbruksloggen er et web-basert vedlikeholdsprogram utviklet for å gi en betydelig bedre oversikt og sikkerhet over komponenter, dokumentasjon og tilsynsintervaller i et fortøyningsanlegg.

Programmet er et styringsverktøy for ansvarlig personell på det enkelte anlegg, alle vedlikeholdsoppgaver med prosedyrer, sertifikater og servicetidspunkter. Systemet gir også en komplett overordnet oversikt over status på samtlige lokaliteter.

2.0. Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Vi behandler anonymisert statistikk for å bedre våre nettsider og kundeopplysninger for å tilby tjenester til våre kunder.

2.1. Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (også kjent som cookies) er små tekstfiler som lagres på din enhet. Disse brukes for å analysere brukeraferd, samt huske valg du foretar deg på våre nettsider. Eksempelvis lagres en anonym informasjonskapsel når du godtar disse betingelsene, slik at du ikke må godta dem flere ganger. Denne informasjonskapselen er gyldig i 12 måneder.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises.

2.1.1 Endre innstillinger for informasjonskapsler

Det er fullt mulig å slå av cookies i nettleseren. Men vær obs på at kjernefunksjonalitet da ikke vil fungere hos oss. På nettlesernes egne sider, kan du lese mer om hvordan du gjør egne innstillinger knyttet til informasjonskapsler.

Informasjonskapslene kan slettes fra innstillingene i nettleseren din. Dersom du ikke endrer innstillingene til ikke å tillate informasjonskapsler, vil disse opprettes igjen neste gang du går inn på et nettsted som tillater dette.

2.2. Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

2.3. Analyse

På våre nettsider bruker vi Google Analytics. Dette er et svært vanlig analyseverktøy for å analysere brukeroppførsel på et nettsted. Google Analytics er en tjeneste fra Google som gjør det mulig se antall besøkende, sidevisninger, trafikkilder, lengde på besøk, geografisk lokasjon og mye mer. Dette er informasjon vi samler inn for å gjøre våre nettsider bedre og enklere å bruke.

3.0. Hvem vi deler dine opplysninger med

Din personlige identifiserbare informasjon vil aldri bli delt med en tredjepart uten ditt samtykke.

3.1. Din kontaktinformasjon

Oppgir du kontaktinformasjon hos oss, vil denne informasjonen kun brukes til det aktuelle formålet.

3.2. Analyse

I analysesammenheng kan statistikk som antall sidevisninger og annen relevant informasjon deles med våre samarbeidspartnere. Denne dataen er anonym, og kan ikke knyttes til deg som enkeltperson.

3.3. Databehandlere

Vi kan dele din ikke-identifiserbare informasjon med relevante databehandlere for analyse og markedsføring. Din data forblir anonym, og kan ikke knyttes til deg som enkeltperson med mindre du samtykker til denne bruken spesifikt.

4.0. Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Analysedata lagres på ubestemt tid for å se trender og utvikling av adferd.

5.0. Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Du kan også be om innsyn, endring eller sletting av ditt kundeforhold. Ta kontakt for nærmere informasjon.

6.0. Hvor vi sender opplysninger om deg

Dine opplysninger blir kun behandlet i vårt interne system.

Denne siden bruker Google Analytics fra Google. Dette kan ikke knyttes til deg som enkeltperson.

7.0. Kontaktinformasjon

Ønsker du mer informasjon kan du ta kontakt med oss.

8.0. Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Din personlige identifiserbare informasjon behandles med stor forsiktighet, og kun av nødvendige parter. Vi benytter sterk kryptering på alle våre tjenester, og sender alt av kundedata på denne siden gjennom en kryptert tilkobling.

9.0. Våre rutiner for datalekkasjer

Oppstår datalekkasjer vil dette bli håndtert så raskt som mulig av vår organisasjon og eventuelle samarbeidspartnere.